• Nikolići su radili u Beogradu, onda su došli u Perlez i otvorili svoju pekaru

    Marina Nikolić i njen suprug Radiša dobar su primer kako, kad su svi složni, može u isto vreme i da se stvara porodica i započne posao. I primer su da je nekad selo bolje od velikog grada.   Po zanimanju pekari, Nikolići su jedno vreme radili u Beogradu, a onda su rešili da se vrate […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikolići su radili u Beogradu, onda su došli u Perlez i otvorili svoju pekaru

    Marina Nikolić i njen suprug Radiša dobar su primer kako, kad su svi složni, može u isto vreme i da se stvara porodica i započne posao. I primer su da je nekad selo bolje od velikog grada.

     

    Po zanimanju pekari, Nikolići su jedno vreme radili u Beogradu, a onda su rešili da se vrate u Perlez i tu započnu sopstveni biznis.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uz pomoć programa za samozapošljavanje registrovana 81 nova firma

     

    Marina je, na poziv Grada Zrenjanina, konkurisala za subvencionisanje ženskog preduzetništva i dobila je sredstva. Odobreni novac je Nikolićima pomogao da pre dve nedelje otvore vrata svoje nove pekare.

     

    – Radili smo u Beogradu, a onda odlučili da pokušamo sami u Perlezu. Pekaru „Efrosin“ smo otvorili 11. januara i, iako je rano, mislim da će nam dobro ići. Perležani dolaze da kupuju i sviđa im se naša ponuda, a mi ćemo se truditi da opravdamo poverenje kvalitetom – kažu Nikolići za portal zrenjaninski.com.

     

    Marina je trenutno najviše zauzeta oko četvoromesečne bebe, pa je u pogonu uglavnom Radiša. Nikolići su, inače, porodica sa troje dece.

     

    – Moj radni dan u pekari počinje u 18 časova, pa onda mesim i pečem bukvalno celu noć. Već u pet izjutra otvaramo pekaru. U njoj rade dve žene. Pravimo hleb, pravi domaći, kifle i drugo pecivo, zatim burek… – kaže Radiša Nikolić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bilo je već u ponudi i slavskih kolača a, kako kažu, pratiće šta Perležani najviše traže, pa će i ponudu prilagođavati željama i potrebama svojih mušterija.

     

    pekara

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija