• Bolnica u Zrenjaninu danas raspisala novi oglas za posao

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je danas novi oglas za posao.   Zrenjaninska bolnica zapošljava na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog doktora medicine, kao zamenu za privremeno odsutnog zaposlenog.   Kandidati moraju da poseduju sedmi stepen stručne spreme, odnosno da imaju završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Radno iskustvo u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bolnica u Zrenjaninu danas raspisala novi oglas za posao

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je danas novi oglas za posao.

     

    Zrenjaninska bolnica zapošljava na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog doktora medicine, kao zamenu za privremeno odsutnog zaposlenog.

     

    Kandidati moraju da poseduju sedmi stepen stručne spreme, odnosno da imaju završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno.

     

    Zbog povećanog obima posla, Opšta bolnica Zrenjanin zapošljava na određeno vreme i jednu spremačicu prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Dovoljno je da kandidati imaju završenu osnovnu školu.

     

    Pročitajte još: Još uvek traju javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje

     

    Bolnica traži i jednog pomoćnog radnika u kuhinji. Posao je takođe na određeno vreme. Kandidati za ovo radno mesto moraju imati završenu osnovnu školu.

     

    Rok za podnošenje prijava je do 2. novembra. Prijave se podnose poštom ili lično na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

     

    Pročitajte još: OGLAS ZA POSAO: Potrebna ozbiljna žena za vođenje domaćinstva

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija