• Najviše stečajnih postupaka u preduzećima otvoreno 2010. i 2011. godine

    Privredni sud u Zrenjaninu je, posmatrajući period od poslednjih 16 godina, najviše stečajnih postupaka nad preduzećima koja se nalaze u njegovoj nadležnosti otvorio 2010. i 2011. godine. To pokazuju zvanični podaci Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u koje je portal zrenjaninski.com imao uvid.   PROČITAJTE JOŠ: Od nekada uglednih zrenjaninskih preduzeća ostale samo reklame (Foto) […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najviše stečajnih postupaka u preduzećima otvoreno 2010. i 2011. godine

    Privredni sud u Zrenjaninu je, posmatrajući period od poslednjih 16 godina, najviše stečajnih postupaka nad preduzećima koja se nalaze u njegovoj nadležnosti otvorio 2010. i 2011. godine. To pokazuju zvanični podaci Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u koje je portal zrenjaninski.com imao uvid.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Od nekada uglednih zrenjaninskih preduzeća ostale samo reklame (Foto)

     

    Prema tim podacima, 2010. je u Privrednom sudu u Zrenjaninu otvoreno ukupno 35 stečajeva. Godinu dana kasnije bilo ih je 36.

     

    Jedino 2013. nije otvoren nijedan stečaj. Stečajeva nije bilo ni u prva dva meseca ove godine.

     

    Zanimljivo je da je u periodu od 1995. do 2005. godine, dakle za jednu deceniju, Privredni sud u Zrenjaninu doneo ukupno 11 rešenja o otvaranju stečaja. Isto toliko ih je bilo samo u toku jedne godine, i to 2006.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U zrenjaninskom sudu su, inače, od 1995. do 1. marta ove godine otvorena ukupno 183 stečajna postupka u preduzećima, koja su u nadležnosti ovog suda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]