• Najavljen prvi Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu u ovoj godini

    Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, prvi u ovoj godini, u organizaciji ovdašnje Filijale za zapošljavanje, biće održan 17. maja, najavljeno je danas. Sajam će, po običaju, biti održan u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“, na adresi Karađorđev trg bb, u terminu od 11 do 14 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za posao: Firmi potrebni vozači […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljen prvi Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu u ovoj godini

    Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, prvi u ovoj godini, u organizaciji ovdašnje Filijale za zapošljavanje, biće održan 17. maja, najavljeno je danas. Sajam će, po običaju, biti održan u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“, na adresi Karađorđev trg bb, u terminu od 11 do 14 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za posao: Firmi potrebni vozači C i E kategorije

     

    Biće to 25. sajam u organizaciji Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, a prvi ovogodišnji u Srednjobanatskom okrugu. Već tradicionalno se realizuje prolećni sajam u Zrenjaninu i u nekoj od ispostava zrenjaninske filijale.

     

    Posle Zrenjanina, sajam će biti održan i u Novom Bečeju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu našla se u prvih deset po radnoj uspešnosti

     

    Sajmovi zapošljavanja, kao mesto susretanja i direktnih kontakata poslodavaca i nezaposlenih, u Filijali za zapošljavanje Zrenjanin održavaju se od 2005. godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija