• Na tržištu rada se pojavili novi poslodavci koji nude posao

    Na tržištu rada u Zrenjaninu pojavili su se i neki novi poslodavci koji nude posao. Evo koje smo oglase za posao izdvojili ove nedelje.   „Revnost“ AD Novi Sad zapošljava na određeno vreme pet radnika na benzinskoj stanici. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 888 41 05.   „Crni MB Gas-petrol“ DOO Elemir […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na tržištu rada se pojavili novi poslodavci koji nude posao

    Na tržištu rada u Zrenjaninu pojavili su se i neki novi poslodavci koji nude posao. Evo koje smo oglase za posao izdvojili ove nedelje.

     

    „Revnost“ AD Novi Sad zapošljava na određeno vreme pet radnika na benzinskoj stanici. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 888 41 05.

     

    „Crni MB Gas-petrol“ DOO Elemir traži pet pomoćnih građevinaskih radnika, za rad u Elemiru. Istoj firmi potreban je i knjigovođa. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 110 96 80.

     

    Pročitajte još: Četiri nova oglasa za posao, traži se više od 30 radnika

     

    „Izolir“ AD Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva šefa gradilišta, sa fakultetskom diplomom i najmanje tri godine radnog iskustva. Istoj firmi potreban je i strugar – glodač, za rad na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin zapošljava doktora medicine na neodređeno vreme. Isti poslodavac prima doktora medicine i u radni odnos na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Kandidati su dužni i da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine, overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

     

    SR „Baja“ Zrenjanin traži vozača kamiona sa vozačkom dozvolom „E“ kategorije. Potrebno je i radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 063 850 71 64.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija