• Četiri nova oglasa za posao, traži se više od 30 radnika

    Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje nove oglase za posao. U nastavku pročitajte šta je trenutno aktuelno na tržištu rada.   „TM Transport Jovanović“ Zrenjanin traži dva vozača kamiona za međunarodni transport, sa „C“ i „E“ kategorijom. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.   Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava 18 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri nova oglasa za posao, traži se više od 30 radnika

    Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje nove oglase za posao. U nastavku pročitajte šta je trenutno aktuelno na tržištu rada.

     

    „TM Transport Jovanović“ Zrenjanin traži dva vozača kamiona za međunarodni transport, sa „C“ i „E“ kategorijom. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

     

    Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava 18 bravara, tri farbara autolakirera, dva tapetara, tri mehaničara i dva stolara. Od kandidata se traži i radno iskustvo, a poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 831 81 92.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika istorije sa odeljenskim starešinstvom. Posao je na određeno vreme, sa 30 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: Inostrana kompanija koja posluje u Zrenjaninu traži 20 radnika

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa „B“ kategorijom, prehrambenog tehničara i dva higijeničara. Poslovi su na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 530 193.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]