Ekonomija Vesti Zrenjanin

Četiri nova oglasa za posao, traži se više od 30 radnika

oglasi za posao

Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje nove oglase za posao. U nastavku pročitajte šta je trenutno aktuelno na tržištu rada.

 

„TM Transport Jovanović“ Zrenjanin traži dva vozača kamiona za međunarodni transport, sa „C“ i „E“ kategorijom. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

 

Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava 18 bravara, tri farbara autolakirera, dva tapetara, tri mehaničara i dva stolara. Od kandidata se traži i radno iskustvo, a poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 831 81 92.

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika istorije sa odeljenskim starešinstvom. Posao je na određeno vreme, sa 30 posto radnog vremena.

 

Pročitajte još: Inostrana kompanija koja posluje u Zrenjaninu traži 20 radnika

 

„Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa „B“ kategorijom, prehrambenog tehničara i dva higijeničara. Poslovi su na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 530 193.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM