Ekonomija

Na spisku poslodavaca koji u ovom trenutku nude posao ima i nekih novih

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Halas”, SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin, traži pet radnika za rad u pogonu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 382 372.

 

Poslodavac “Maksimović – gradnja” DOO Zrenjanin zapošljava tri zidara, a obrazovanje i radno iskustvo su nebitni. Isti uslovi su i za zapošljavanje tri tesara, kao i tri pomoćna radnika. Poslovi su na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 510 749.

 

DOO “Nodular” Beograd zapošljava četiri hemijska operativna tehnologa, a mesto rada je Zrenjanin. Traženi obrazovni profil je hemijski tehnolog od 6. do 7. stepena. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 062 248 680.

 

“Dobergard” DOO Beograd zapošljava dva zaštitara imovine – portira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 252 28 87.

 

“Dast inox” DOO traži osam bravara sa radnim iskustvom od tri godine. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 167 61 14.

 

“Agrounija” DOO Zrenjanin zapošljava mašinskog inženjera za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 354 98 51.

 

AD “Izolir” Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri bravara, kao i tri fizička radnika, a poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 560 041.

 

“WMW” DOO Zrenjanin zapošljava pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 511 630.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM