• Konkurse za posao raspisali Prva linija, Banat seme, Novares i mnogi drugi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 radnika na pozicijama štoperka, krojač, pomoćni radnik. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 069 106 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konkurse za posao raspisali Prva linija, Banat seme, Novares i mnogi drugi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 radnika na pozicijama štoperka, krojač, pomoćni radnik. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 069 106 07 96, a lice za kontakt je Aleksandra Ivančević.

     

    „Banat seme“ AD Zrenjanin zapošljava 10 radnika u proizvodnji, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme.

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin traži diplomiranog inženjera prehrambene tehnologije, sa šest meseci radnog iskustva, a poželjno je posedovanje HASSAP. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac traži i četiri prodavca peciva i hleba, kao i dva vozača drumskog vozila sa B kategorijom. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 530 193.

     

    „Novares Serbia“ DOO zapošljava 20 operatera u proizvodnji na mašini za brizganje plastike. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 315 02 81.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži medicinsku sestru – tehničara za rad u hiruškom sektoru, kao i po jednu za rad na urologiji i na internom odeljenju. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Gomex“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri prodavca, na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 835.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava 10 radnika u fabrici u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 758 753.

     

    SUR „Čili kiosk“ Zrenjanin traži četiri prodavca u kiosku brze hrane, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 525 51 85.

     

    „Svilanit 023“ Zrenjanin zapošljava tri kuvara na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 050 84 01.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija