• Na prodaju trosobna kuća u zrenjaninskom naselju Šumica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u zrenjaninskom naselju Šumica.   Ako volite kombinaciju savremene kuće i očuvane prirode, ako ste sanjali o izlasku na reku, ovo je prilika za vas.   Na prodaju je ponuđena polovina dvojne porodične kuće. Kuća je uknjižena i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju trosobna kuća u zrenjaninskom naselju Šumica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u zrenjaninskom naselju Šumica.

     

    Ako volite kombinaciju savremene kuće i očuvane prirode, ako ste sanjali o izlasku na reku, ovo je prilika za vas.

     

    Na prodaju je ponuđena polovina dvojne porodične kuće. Kuća je uknjižena i etažirana. Stambeni deo kuće je površine 90 kvadrata, a nalazi se na placu od 2,78 ari. Kuća je spratna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u širem centru Zrenjanina (Foto)

     

    U prizemlju se nalaze predsoblje, velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija i kupatilo. Na spatu su predsoblje, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa.

     

     

    Kuća je zidana 1990. godine. U odličnom je stanju, održavana je i savremeno koncipirana. Kupatila su nova, sa ugrađenom hidromasažnom kadom.

     

    U kući je postavljen brodski pod sa izolacijom, kao i pločice. Ugrađena je PVC stolarija, a kuća je izolovana demit fasadom.

     

    Ova kuća se nalazi u mirnoj ulici, ali je vrlo dobro povezana sa centrom grada. Dvorište je prostrano, održavano, prepuno zelenila i četinara. U dvorištu se nalazi letnjikovac sa roštiljem i terasom, kao i pomoćni objekat izgrađen u stilu brvnare.

     

    Iza dvorišta je voćnjak, a iz njega se izlazi na čist i plovan deo reke Begej, pre samog ulaska u Zrenjanin.

     

    Trosobna kuća u zrenjaninskom naselju Šumica košta 42.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija