• Na prodaju trosoban, kompletno renoviran stan na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban, kompletno renoviran stan u zrenjaninskom naselju Bagljaš.   Ovakve nekretnine se na tržištu retko pojavljuju, pa ponudu razmotrite ozbiljno.   Stan se nalazi u visokom prizemlju i uknjižen je na 76 kvadrata.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju troiposobna kuća u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju trosoban, kompletno renoviran stan na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban, kompletno renoviran stan u zrenjaninskom naselju Bagljaš.

     

    Ovakve nekretnine se na tržištu retko pojavljuju, pa ponudu razmotrite ozbiljno.

     

    Stan se nalazi u visokom prizemlju i uknjižen je na 76 kvadrata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju troiposobna kuća u naselju Berbersko (Foto)

     

    Kuhinja je spojena sa trpezarijom. Postoji ostava u koju se ulazi iz kuhinje. Prostran, svetao dnevni boravak ima izlaz na komfornu, uređenu terasu.

     

    Stan ima dve odvojene spavaće sobe.

     

    Kupatilo je sa tuš kadom. U kupatilu su urađene nove vodovodne instalacije. Stanu pripada i sanitarni čvor, preuređen u vešernicu.

     

     

    U celom stanu je urađena nova strujna instalacija. Na podovima je kvalitetan laminat, nova keramika. Spoljna stolarija je PVC, a ugrađena je i nova unutrašnja stolarija. Na ulazu su postavljena sigurnosna vrata.

     

    Stan je priključen na gradsko grejanje, sa postavljenim kalorimetrima. Oko celog stana urađena je spoljna demit fasada, tako da su troškovi grejanja znatno smanjeni.

     

    Lokacija zgrade je odlična. Na nekoliko minuta hoda nalaze se vrtić, osnovna škola, marketi, zelena pijaca…

     

    Trosoban renovirani stan na Bagljašu košta 62.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Sta je sa jebenim grejanjem u zrenjaninu zbog cega plin ne radi I koji je povod idu hladniji Dani a grejanja nema da ima pokazao bi gorionik neka neko resi grejanje inace cu se razboleti poceo da kijam

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]