• Na prodaju troiposobna kuća u naselju Berbersko (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u zrenjaninskom gradskom naselju Berbersko.   Kuća je površine 61 kvadratni metar i nalazi se na placu od 1,74 ara. U dvorištu postoji pomoćni objekat od 15 kvadrata. Ono po čemu se ova kuća izdvaja jeste odličan raspored prostorija. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju troiposobna kuća u naselju Berbersko (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u zrenjaninskom gradskom naselju Berbersko.

     

    Kuća je površine 61 kvadratni metar i nalazi se na placu od 1,74 ara. U dvorištu postoji pomoćni objekat od 15 kvadrata. Ono po čemu se ova kuća izdvaja jeste odličan raspored prostorija.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prizemna četvorosobna kuća na Bagljašu (Foto)

     

    Dve manje spavaće sobe imaju pogled na ulicu, a jedna veća gleda u dvorište. Dnevna soba je spojena sa trpezarijom i kuhinjom. Kuća ima hodnik i kupatilo, a u nastavku su sporedne prostorije.

     

     

    Dvorište nije veliko, ali uz malo truda i ljubavi, može se pretvoriti u vrlo prijatan vrt.

     

    Kuća nema kolski ulaz, ali ispred kuće postoji prostor za dva parking mesta.

     

    Cena kuće u naselju Berbersko je 26.500 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju šestosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]