Ekonomija Vesti Zrenjanin

Na prodaju šestosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

šestosobna kuća na bagljašu

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je šestosobna kuća u zrenjaninskom naselju Bagljaš.

 

Na prodaju je ponuđena spratna kuća u delu Bagljaša koji se popularno zove “Potkovica”.

 

Kuća je spratna, ima 308 kvadrata, a nalazi se na placu od 409 kvadrata i uknjižena je.

 

PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u naselju Putnikovo (Foto)

 

U prizemlju kuće nalazi se veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. U prizemlju su i jedna spavaća soba i kupatilo.

 

Na spratu se nalaze četiri spravaće sobe i kupatilo.

 

 

Poseban kvalitet ove spratnice su dve velike, lepe terase.

 

U sklopu kuće nalazi se garaža, u koju se može ući i iz same kuće. U garaži je kotao za centralno grejanje, na drva i struju. Postoji mogućnost priključenja na gradsko grejanje. Na kući je urađena demit fasada.

 

Bagljaš je pravo gradsko naselje sa svim sadržajima potrebnim za život porodice, od vrtića i škole, preko pijace, do supermarketa i tržnog centra. Deo Bagljaša zvani “Potkovica” nalazi se u mirnom delu naselja.

 

Šestosobna kuća na Bagljašu košta 85.000 evra.

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM