• Na prodaju luksuzna kuća u naselju Gradnulica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je luksuzna kuća u zrenjaninskom naselju Gradnulica.   U pitanju je renovirana, ultra komforna i energetski efikasna kuća od čvrstog materijala. Kuća ima 119 kvadrata, a nalazi se na placu od 5,36 ari.   Osnova kuće je 69 kvadratnih metara, a uknjižena je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju luksuzna kuća u naselju Gradnulica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je luksuzna kuća u zrenjaninskom naselju Gradnulica.

     

    U pitanju je renovirana, ultra komforna i energetski efikasna kuća od čvrstog materijala. Kuća ima 119 kvadrata, a nalazi se na placu od 5,36 ari.

     

    Osnova kuće je 69 kvadratnih metara, a uknjižena je kao prizemlje plus potkrovlje. Renoviranje kuće urađeno je najkvalitetnijim materijalima. Kuća je kompletno izolovana i visoko energetski efikasna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: GSIGMA predstavlja: Na prodaju jednosoban stan u naselju Lesnina (Foto)

     

    Spoljna stolarija je PVC, sa niskoemisionim staklima. Grejanje je na gas, sa kondenzacionim visokoefikasnim gasnim kotlom sa toplom sanitarnom vodom.

     

    Urađeno je kompletno led osvetljenje, ugrađene su skrivene led trake, senzori, najsavremenije instalacije. Na podovima je prvoklasni laminat debljine 12 milimetara, a ispod njega je ostavljen parket kao izolacija. Krov je pretrešen, urađena je krovna izolacija tavana debljine 10 centimetara.

     

    Urađena je demit fasada sa završnim slojem JUB silikonom. Na kapiji je postavljen video nadzor. Postoji mogućnost postavljanja rolo kapije. U dvorištu su postavljene lampe za osvetljenje. Kuća je uvučena od uličnog fronta, ima kolski ulaz.

     

     

    Raspored prostorija u kući je odličan

     

    U prizemlju se nalazi kuhinja koja je spojena sa trpezarijom i ima izlaz na veliku terasu. Kupatilo je sa tuš kabinom. Dnevni boravak je vrlo komforan i svetao. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na terasu i manje kupatilo sa tuš kabinom.

     

    U dvorištu postoji objekat od 50 kvadrata koji nije završen. Uknjižen je kao stambeni objekat, prizemlje plus sprat, odnosno u prirodi to je garaža sa kanalom, a iznad garaže nalazi se garsonjera.

     

    Nekretnina je odmah useljiva.

     

    Luksuzna kuća u naselju Gradnulica košta 69.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]