• GSIGMA predstavlja: Na prodaju jednosoban stan u naselju Lesnina (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jednosoban stan u naselju Lesnina.   Stan se nalazi u jednom od najpopularnijih zrenjaninskih naselja – Lesnina. Smešten je u samom centru Lesnine, a u blizini su dve škole, vrtić, ambulanta, marketi, zelena pijaca… Stan je južno orijentisan, „okupan“ prirodnim svetlom.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GSIGMA predstavlja: Na prodaju jednosoban stan u naselju Lesnina (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jednosoban stan u naselju Lesnina.

     

    Stan se nalazi u jednom od najpopularnijih zrenjaninskih naselja – Lesnina. Smešten je u samom centru Lesnine, a u blizini su dve škole, vrtić, ambulanta, marketi, zelena pijaca… Stan je južno orijentisan, „okupan“ prirodnim svetlom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se u zakup poslovni prostor u blizini centra grada

     

    U pitanju je jednosoban stan, uknjižen na 40 kvadrata. Na trećem je spratu, u zgradi bez lifta. Raspored prostorija u stanu je odličan.

     

     

    Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Dnevni boravak je spojen sa trpezarijom i kuhinjom i ima izlaz na terasu. Spavaća soba je odvojena i ona ima izlaz na terasu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: PVC STOLARIJA je pravi izbor: Lepa je, pruža osećaj sigurnosti i štedi

     

    Na podovima je parket u dobrom stanju. U stanu su nova keramika, laminati, ugrađena su sigurnosna vrata, urađene nove instalacije vode… Stan je priključen na gradski toplovod. Kupatilo sa tuš kabinom je kompletno renovirano.

     

    Jednosoban stan u naselju Lesnina košta 35.500 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija