• Na prodaju dvoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića.   Stan se nalazi u zgradi koja je izgrađena pre desetak godina. Na drugom je spratu. U pitanju je dvoiposoban stan, površine 38 kvadrata.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju petosobna kuća u naselju “Berbersko – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju dvoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića.

     

    Stan se nalazi u zgradi koja je izgrađena pre desetak godina. Na drugom je spratu. U pitanju je dvoiposoban stan, površine 38 kvadrata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju petosobna kuća u naselju “Berbersko – Bolnica” (Foto)

     

    Raspored u stanu je odličan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Dnevna soba je spojena sa trpezarijom i kuhinjom. Iz dnevne sobe postoji izlaz na terasu. Stan ima dve spavaće sobe.

     

     

    Kupatilo je sa ugrađenom tuš kabinom. Na podovima je parket, ugrađena je PVC stolarija. Stan je priključen na sistem daljinskog grejanja sa ugrađenim kalorimetrima, odnosno meračima toplotne energije.

     

    U blizini zgrade su Osnovna škola „Jovan Cvijić“, vrtić, Nova pijaca, marketi…

     

    Cena dvoiposobnog stana u naselju Brigadira Ristića je 42.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]