• Na prodaju petosobna kuća u naselju „Berbersko – Bolnica“ (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je petosobna kuća u naselju „Berbersko – Bolnica“.   Kuća je spratna, ima podrum, garažu, tavan… Nalazi se na placu dimenzija 40×50 metara. Ukupna površina kuće je 317 kvadrata. Površina stambenog prostora je 234 kvadrata. Površina podruma je 36 kvadrata, a garaže, koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju petosobna kuća u naselju „Berbersko – Bolnica“ (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je petosobna kuća u naselju „Berbersko – Bolnica“.

     

    Kuća je spratna, ima podrum, garažu, tavan… Nalazi se na placu dimenzija 40×50 metara. Ukupna površina kuće je 317 kvadrata. Površina stambenog prostora je 234 kvadrata. Površina podruma je 36 kvadrata, a garaže, koja ima dva mesta, 44 kvadrata.

     

    Kuća je sagrađena i uknjižena 1997. godine. Izgrađena je od čvrstog materijala. Izolacija je dupli sendvič zid, puna cigla.

     

    Podno grejanje je u celoj kući, a postoji mogućnost grejanja na struju i plin. Pod donjeg sprata je od mermera, dok je na gornjem spratu parket.

     

     

    Donji deo kuće čine prostrano predsoblje sa stepeništem, kuhinja, dnevni boravak i trpezarija, koja izlazi na terasu sa pogledom na dvorište. U donjem delu kuće nalaze se i garderober/degažman, vešernica, kupatilo, spavaća soba sa izlaskom na terasu. Iz donjeg dela ulazi se u garažu.

     

    Gornji deo kuće čine veliko kupatilo, dve spavaće sobe sa degažmanima za garderobu, kao i prostor u čijem sklopu su čajna kuhinja, dnevni boravak sa terasom, spavaća soba sa degažmanom i kupatilo.

     

    Visina plafona u donjem delu kuće je 2,60 metara, a u gornjem 2,50 metara.

     

    Kuća ima ugrađen alarmni sistem, interfon, kamin u dnevnoj sobi u prizemlju i na natkrivenoj terasi. Stolarija je od drveta.

     

    Ispred kuće su uređena parking mesta za četiri automobila.

     

    Cena kuće u naselju „Berbersko – Bolnica“ je 210.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija