• „Modital“ traži 20 radnika, konkurse za posao raspisale i druge firme

    Konkurse za posao raspisalo je više firmi i ustanova, između ostalog i kompanija „Modital“. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od oglasa.   Poslodavac „Modital“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji, za rad na određeno vreme. Radi se smenski, ima i noćnog rada, a za zaposlene je obezbeđen prevoz. Konkurs je otvoren do 28. novembra. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Modital“ traži 20 radnika, konkurse za posao raspisale i druge firme

    Konkurse za posao raspisalo je više firmi i ustanova, između ostalog i kompanija „Modital“. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od oglasa.

     

    Poslodavac „Modital“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji, za rad na određeno vreme. Radi se smenski, ima i noćnog rada, a za zaposlene je obezbeđen prevoz. Konkurs je otvoren do 28. novembra.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina zapošljava nastavnike umetničkih i stručnih predmeta, i to predmeta Dirigovanje, Istorija muzike, Muzički oblici, Teorija muzike, Solfeđo, i u osnovnoj i u srednjoj muzičkoj školi, i nastavnike sa odeljenskim starešinstvom.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja traži medicinsku sestru – tehničara, za rad na određeno vreme.

     

    Pročitajte još: Banja „Rusanda“ nudi posao, ostalo je još malo vremena da konkurišete

     

    Firma „Sauber haus“ DOO Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje troje terenskih komercijalista. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije, a poželjno je radno iskustvo. Rad je na određeno vreme. Ista firma traži i dva prodavca, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 064 886 99 10.

     

    Beogradska firma traži radnike za rad u Zrenjaninu i Perlezu

     

    „MM Miki“, samostalna knjigovodstvena agencija iz Zrenjanina, zapošljava knjigovođu. Potrebno je radno iskustvo, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 30. novembra.

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži dva točioca goriva na benzinskoj pumpi. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 6. decembra, a kontakt telefon poslodavca je 062 493 235.

     

    „BCM-trade“ Beograd traži komercijalistu za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije i radno iskustvo od najmanje šest meseci. Uz to, neophodne su i računarske veštine, a poželjno je znanje engleskog jezika na srednjem nivou. Istoj firmi za rad u Perlezu potrebna su dva manipulativna radnika. I ovaj posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija