• Banja „Rusanda“ nudi posao, ostalo je još malo vremena da konkurišete

    Subota, 9. novembar, je poslednji dan za prijave na konkurse za posao Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci. A traži se više profila zdravstvenih radnika, kao i spremačica.   Banja „Rusanda“ traži četiri medicinske sestre – tehničara, za rad na intenzivnoj nezi nivoa 2. Od kandidata se traži diploma srednje medicinske škole i položen stručni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Banja „Rusanda“ nudi posao, ostalo je još malo vremena da konkurišete

    Subota, 9. novembar, je poslednji dan za prijave na konkurse za posao Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci. A traži se više profila zdravstvenih radnika, kao i spremačica.

     

    Banja „Rusanda“ traži četiri medicinske sestre – tehničara, za rad na intenzivnoj nezi nivoa 2. Od kandidata se traži diploma srednje medicinske škole i položen stručni ispit, kao i licenca za rad.

     

    Banja „Rusanda“ zapošljava i tri viša fizioterapeuta, sa VI-1 stepenom školske spreme ili završenom visokom strukovnom školom – smer strukovni fizioterapeut, kao i dva fizioterapeutska tehničara, sa završenom srednjom medicinskom školom – odsek za fizioterapeute. Za više fizioterapeute potrebna je i licenca, a za tehničare i licenca i položen stručni ispit.

     

    Pročitajte još: Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Sečnju

     

    Upražnjeno je i radno mesto spremača – spremačice prostorija u kojoj se pružaju zdravstvene usluge.

     

    Svi poslovi su na određeno vreme.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija