• Mladim Zrenjanincima i do 5.200 evra za započinjanje sopstvenog biznisa

    Konkurs za mlade do 30 godina za učešće u programu samozapošljavanja, odnosno dobijanja bespovratnih grantova za započinjanje sopstvenog biznisa, u okviru projekta YourJob, otvoren je do 10. septembra. U ovom konkursu mogu da učestvuju mladi iz Zrenjanina, Rume i Aleksinca.   Projekat YourJob u našem gradu realizuje Karitas Srbije zajedno sa Biskupijskim Karitasom Zrenjanin. Projekat je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladim Zrenjanincima i do 5.200 evra za započinjanje sopstvenog biznisa

    Konkurs za mlade do 30 godina za učešće u programu samozapošljavanja, odnosno dobijanja bespovratnih grantova za započinjanje sopstvenog biznisa, u okviru projekta YourJob, otvoren je do 10. septembra. U ovom konkursu mogu da učestvuju mladi iz Zrenjanina, Rume i Aleksinca.

     

    Projekat YourJob u našem gradu realizuje Karitas Srbije zajedno sa Biskupijskim Karitasom Zrenjanin. Projekat je finansiran od strane Austrijske razvojne agencije, Renovabisa i Karitasa Austrije.

     

    Opšti cilj regionalnog projekta YourJob jeste osnaživanje mladih na Balkanu pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisan javni poziv za realizaciju programa “Moja prva plata”

     

    Za učešće u programu samozapošljavanja mogu da se prijave mladi od 15 do 30 godina. Pravo na učešće može se ostvariti i udruživanjem dve ili više mladih osoba, s tim da se grantovi dodeljuju za pojedinačnu biznis ideju, bez obzira na broj učesnika u timu.

     

    Grantovi predstavljaju bespovratna sredstva namenjena za pokretanje privatnog biznisa ili socijalnog preduzeća u iznosu do 5.200 evra, u dinarskoj protivvrednosti, po biznis ideji. Podnosioci prijava se podstiču da koriste sufinansiranje iz ličnih sredstava ili drugih fondova.

     

    Zainteresovani za konkurs više informacija mogu da dobiju na email milica.bogdanov@caritas.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]