• LINGLONG raspisao još jedan konkurs za posao koji traje do 3. novembra

    Kompanija LINGLONG INTERNATIONAL EUROPE doo raspisala je još jedan konkurs za posao. Ovoj kineskoj kompaniji potreban je inženjer za upravljanje sistemom kvaliteta.   Radno mesto je u Zrenjaninu, a konkurs za posao je otvoren do 3. novembra.   Radni zadaci inženjera za upravljanje sistemom kvaliteta obuhvataju:   – Organizovanje pripreme i izmena proceduralne dokumentacije i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LINGLONG raspisao još jedan konkurs za posao koji traje do 3. novembra

    Kompanija LINGLONG INTERNATIONAL EUROPE doo raspisala je još jedan konkurs za posao. Ovoj kineskoj kompaniji potreban je inženjer za upravljanje sistemom kvaliteta.

     

    Radno mesto je u Zrenjaninu, a konkurs za posao je otvoren do 3. novembra.

     

    Radni zadaci inženjera za upravljanje sistemom kvaliteta obuhvataju:

     

    – Organizovanje pripreme i izmena proceduralne dokumentacije i dokumentacije trećeg nivoa;

     

    – Numerisanje i pregled kompanijskih zapisnika;

     

    – Planiranje audita;

     

    – Organizacija audita druge strane (klijenta) i audita treće strane;

     

    – Organizacija godišnjih internih audita;

     

    – Nadzor nad funkcionisanjem sistema menadžmenta kvalitetom.

     

    Ti poseduješ:

     

    – Izraženu želju za učenjem, usavršavanjem i konstantnim napredovanjem;

     

    – Diplomu fakulteta iz oblasti menadžmenta, hemijskog inženjerstva i sličnih oblasti;

     

    – Znanje engleskog jezika;

     

    – Relevantno radno iskustvo u trajanju od minimum 2 godine;

     

    – Sertifikat za internog auditora ili znanje o internom auditu;

     

    – Upoznat/a si sa standardima ISO900 i IATF16949;

     

    – Upoznat/a si sa standardom VDA6.3;

     

    – Poznavanje metoda: APQP, PPAP, MSA, FMEA, SPC;

     

    – Poželjno iskustvo u gumarskoj industriji.

     

    Poslodavac nudi:

     

    – Priliku da započneš i razviješ karijeru u internacionalnoj kompaniji;

     

    – Za sve zaposlene uspostavljen je stimulativan mehanizam profesionalnog razvoja;

     

    – Priliku za rad i u drugim ograncima kompanije Linglong;

     

    – Uz kompetitivno startnu zaradu, kompanija nudi različite mogućnosti za povećanje zarade i veliki prostor za unapređenje;

     

    – Veliki broj beneficija koje uživaju zaposleni u Linglongu;

     

    – Kompetitivan broj dana godišnjeg odmora (do 25);

     

    – Regres za godišnji odmor;

     

    – Organizovan prevoz;

     

    – Bonus za prisutnost: kompanija zaposlenima koji u toku meseca nisu odsustvovali sa rada isplaćuje bonus za prisutnost;

     

    – Službeni broj telefona: u skladu sa pozicijom, kompanija zaposlenom dodeljuje službeni broj telefona i snosi telefonske troškove, u cilju nesmetanog odvijanja rada;

     

    – Godišnji sistematski pregled: za zaposlene koji u kompaniji rade više od godinu dana, u zavisnosti od pozicije, kompanija organizuje besplatan sistematski pregled jednom do dvaput godišnje;

     

    – Dodatno zdravstveno osiguranje;

     

    – Božićni/novogodišnji paketići: kompanija deci zaposlenih mlađoj od 15 godina obezbeđuje božićne/novogodišnje paketiće;

     

    – KPI bonuse;

     

    – Prilike za obuku u cilju profesionalnog usavršavanja (obuke iz oblasti menadžmenta, stranih jezika, itd);

     

    – Team building događaji u cilju razvoja timskog duha i osećaja pripadnosti kompaniji.

     

    Zainteresovani prijave mogu da šalju na e-mail: posao@linglong.cn

     

    O kompaniji:

     

    Osnovana 1975. godine, kompanija Shandong Linglong Tire Co. Ltd. je specijalizovan tehnološki orijentisan proizvođač guma velikih razmera, čiji su glavni proizvodi pneumatici visokih performansi, poput putničkih radijalnih, guma za lake kamione, na desetine hiljada čeličnih radijalnih kamionskih i autobuskih guma različitih specifikacija.

     

    Shandong Linglong Tire Co. Ltd. je vodeća kineska kompanija u proizvodnji guma, sa proizvodnim bazama u Zhaoyuan-u, Dezhou-u, Liuzhou-u, kao i Tajlandu. U avgustu 2018. godine, Linglong je objavio da će drugi proizvodni međunarodni projekat biti u Srbiji. Pored toga, Linglong poseduje centre za istraživanje i razvoj u Zhaoyuan-u, Pekingu i Severnoj Americi, kao i jedinicu za eksperimente u Evropi sa ciljem razvijanja najmodernije tehnologije.

     

    Proizvodi Linglonga se prodaju u više od 180 zemalja, prihvaćeni su kao proizvodi stabilnog i pouzdanog kvaliteta od strane 60 originalnih proizvođača, a na globalnom tržištu snabdevaju proizvođače automobila svetske klase.

     

    Kliknite na naslov i pročitajte i ove oglase za posao:

     

    Novi oglas za posao: Dom zdravlja Zrenjanin zapošljava dva vozača

     

    Opšta bolnica zapošljava medicinsko i nemedicinsko osoblje

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. 21 vek će obeležiti dominaciju Kine. Oni su sila u usponu. Pregaziće Evropu., Aziju i Afriku. Zrenjanin je na tom putu kap vode u moru.. Zagovarati priču da će neko zaustaviti Kineze ili im stati na put. To je ravno sumanutoj ideji. Možemo da insistiramo na što većim standardima zaštite životne sredina i ništa više. Ovi dušebrižnici za kineske radnike, kriju pravi razlog svoje brige. Njih brine to što ne mogu svoje apartmane da izdaju u zakup. U tom grmu leži zec. Nadali se da će od kirije da zaradjuju, a ono ništa od toga.

    2. To je robija ljudi, ne pokušavajte sa njima ništa što se posla tiče.Oni terorišu i svoje radnike, pa zamislite šta tek rade ovim našima.Znam iz prve ruke jer sam skoro svaki dan tamo.I nije bio zec nego mačka, ne što je neko gladan nego iz čistog mangupiranja.Kao drugo, odakle bilo kome iskustvo u gumarskoj industriji???Traže nemoguće, nude imaginarno, mnogi su već sami dali i dobili otkaz a proizvodnja nije još ni počela, a i neće u skorije vreme.Građevinski radovi još uveliko traju i potrajaće, sve je raskopano, blata na sve strane, ne mogu svuda ni vozila prolaziti, a negde čak ni pešaci.Situacija sa radnim propusnicama i propusnicama za vozila je apsolutno haotična, mnogi čekaju po pola dana da im neko odštampa propusnicu, a oni treba da istovare neku naručenu robu.Svaki dan smišljaju neka nova pravila po svom nekom neshvatljivom nahođenju, nema teorije da neko to isprati.Radi se svaki dan bez pardona, mnogi se posle 18.00h vraćaju na posao oko 20.00h u kancelarije, i odlaze ponovo u smeštaj do oko 22.00.Ovi jadnici sa građevine rade i danju i noću.Čak i naše radnike obezbeđenja kontrolišu redovno, obilaze, šunjaju se, slikaju i snimaju, nema mira ni pet minuta, nema pauze, nema slobode.Toliko o njihovom „bratsvu i prijateljstvu“.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija