• Opšta bolnica zapošljava medicinsko i nemedicinsko osoblje

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina objavila je nekoliko konkursa za zapošljavanje.   Ovoj zdravstvenoj ustanovi potreban je magistar farmacije. Zainteresovani kandidati moraju imati VII stepen stručne spreme, završen farmaceutski fakultet – smer magistar farmacije i položen stručni ispit. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno, a posao je na određeno vreme. Oglas za posao važi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Opšta bolnica zapošljava medicinsko i nemedicinsko osoblje

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina objavila je nekoliko konkursa za zapošljavanje.

     

    Ovoj zdravstvenoj ustanovi potreban je magistar farmacije. Zainteresovani kandidati moraju imati VII stepen stručne spreme, završen farmaceutski fakultet – smer magistar farmacije i položen stručni ispit. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno, a posao je na određeno vreme. Oglas za posao važi do 3. novembra.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ objavila je i oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre – tehničara. Rad je na Odeljenju neurologije. Kandidati moraju imati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit. Konkurs je otvoren do 28. oktobra.

     

    Do tog datuma otvoren je i oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, jednog bravara. Kandidati moraju posedovati III stepen stručne spreme, završenu srednju mašinsku/tehničku školu, smer bravar, a radno iskustvo nije bitno.

     

    Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, ulica Dr Vase Savića 5, Zrenjanin, sa naznakom „Oglas“.

     

    Kliknite na naslov i pročitajte i ove oglase za posao:

     

    Kompanija BEOHEMIJA zapošljava, radno mesto je u Zrenjaninu

     

    Kompaniji LINGLONG potreban IT inženjer za upravljanje sistemom

     

    PROČITAJTE JOŠ: DIJAMANT zapošljava: Potreban magacinski radnik – viljuškarista

     

    Potrebni radnici: Preduzeće FLORAPROM raspisalo konkurs za posao

     

    POSAO: Potreban radnik za rad u Pogrebnom preduzeću BOŽUR

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin