• Kraj jedne priče: Investicioni fond i zvanično kupio „Jugoremediju“

    Investicioni fond APS „Project One“ i zvanično je novi vlasnik zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“, saznaje portal zrenjaninski.com.   Po našim saznanjima, „Project One“ je isplatio 362 miliona dinara, koliko je ponudio na javnom nadmetanju za kupovinu „Jugoremedije“.   Manje ponude bile su firmi „Birgim grupa“ i „Led Vision style“.   PROČITAJTE JOŠ: Novi pokušaj prodaje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kraj jedne priče: Investicioni fond i zvanično kupio „Jugoremediju“

    Investicioni fond APS „Project One“ i zvanično je novi vlasnik zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“, saznaje portal zrenjaninski.com.

     

    Po našim saznanjima, „Project One“ je isplatio 362 miliona dinara, koliko je ponudio na javnom nadmetanju za kupovinu „Jugoremedije“.

     

    Manje ponude bile su firmi „Birgim grupa“ i „Led Vision style“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novi pokušaj prodaje “Vojvodinaputa”: Do imovine po još nižoj ceni

     

    Pre potpisivanja kupoprodajnog ugovora zasedala je i Komisija za zaštitu konkurencije, koja je dala zeleno svetlo za ovu transakciju.

     

    Nije poznato kakve planove sa fabrikom ima novi vlasnik „Jugoremedije“.

     

    Ono što sledi kao epilog prodaje je i namirenje razlučnih poverilaca. Privredni sud Zrenjanin treba da utvrdi da je imovina prodata i onda će se formirati nova stečajna masa. Nju će činiti novac od prodaje fabrike i neprodati deo imovine, u koje se ubrajaju deo fabrike u Nišu i nekoliko parnica, koje su u toku.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija