Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanije “Gomex” i NIS raspisale nove oglase za poslove u Zrenjaninu

dijamant posao

Kompanija „Gomex“ iz Zrenjanina traži referenta robnog knjigovodstva. Od kandidata se traže odlične komunikacione veštine, odlične organizacione sposobnosti i detaljan pristup radu, orijentisanost ka ostvarivanju rezultata, odgovornost i kooperativnost i spremnost za rad u timu. Oglas je otvoren do 21. jula.

 

Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

 

Kompaniji “Gomex” potreban je i IT referent. Uslovi za konkurisanje su V, VI ili VII stepen stručne spreme informatičkog usmerenja, poznavanje Windows i Linux operativnih sistema i poznavanje IP mrežnih sistema. Poželjno je iskustvo u instalaciji i održavanju mrežne opreme i hardvera. Kandidat mora biti aktivan vozač i obavezno posedovati vozačku dozvolu „B“ kategorije. Traži se i znanje engleskog jezika i sposobnost rada u timu. Ovaj konkurs otvoren je do 14. avgusta.

 

Zainteresovani za poslove mogu se PRIJAVITI OVDE.

 

Pročitajte još: Raspisani novi konkursi za zapošljavanje, sva radna mesta u Zrenjaninu

 

Kompanija NIS zapošljava sedam operatera u proizvodnji nafte i gasa, a mesta rada su Zrenjanin, Kikinda, Senta, Požarevac i okolina. Od kandidata se traži diploma srednje škole tehničkog usmerenja, preciznost i poštovanje rokova i spremnost za timski, smenski i terenski rad. Rok za prijave je 31. jul.

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM