• Raspisani novi konkursi za zapošljavanje, sva radna mesta u Zrenjaninu

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici. Sva radna mesta su u Zrenjaninu.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara na intenzivnoj nezi nivoa 2. Rad je na odeljenju Neurologije – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za zapošljavanje, sva radna mesta u Zrenjaninu

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici. Sva radna mesta su u Zrenjaninu.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara na intenzivnoj nezi nivoa 2. Rad je na odeljenju Neurologije – odsek Jedinica za moždani udar. Kandidati za ovo radno mesto moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

     

    Bolnici je, na određeno vreme, potrebna i medicinska sestra-tehničar u urgentnim službama i reanimaciji, za rad na odeljenju Zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

     

    Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

     

    Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ Zrenjanin zapošljava knjigovođu sa četvorogodišnjom srednjom školom i radnim iskustvom više od šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Zainteresovani kandidati se javljaju poslodavcu na adresu: Miletićeva 45/2, radnim danima od 8 do 10 časova.

     

    „No-No club“ DOO Zrenjanin traži dva trgovca za rad u maloprodajnom objektu. Od kandidata se traži diploma srednje škole. Rad je na određeno vreme, a prijave se podnose isključivo na e-mail adresu hr@no-noclub.rs

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin