Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani novi konkursi za zapošljavanje, sva radna mesta u Zrenjaninu

radnici

Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici. Sva radna mesta su u Zrenjaninu.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara na intenzivnoj nezi nivoa 2. Rad je na odeljenju Neurologije – odsek Jedinica za moždani udar. Kandidati za ovo radno mesto moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

 

Bolnici je, na određeno vreme, potrebna i medicinska sestra-tehničar u urgentnim službama i reanimaciji, za rad na odeljenju Zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

 

Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

 

Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ Zrenjanin zapošljava knjigovođu sa četvorogodišnjom srednjom školom i radnim iskustvom više od šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Zainteresovani kandidati se javljaju poslodavcu na adresu: Miletićeva 45/2, radnim danima od 8 do 10 časova.

 

„No-No club“ DOO Zrenjanin traži dva trgovca za rad u maloprodajnom objektu. Od kandidata se traži diploma srednje škole. Rad je na određeno vreme, a prijave se podnose isključivo na e-mail adresu hr@no-noclub.rs

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM