Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija, zdravstvena ustanova i srednja škola zapošljavaju u januaru

oglasi za posao

Jedna kompanija, zdravstvena ustanova i srednja škola raspisale su konkurse za zapošljavanje, a mi ih objavljujemo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Kompanija „Gomex“ raspisala je oglas za prijem u radni odnos asistenta rukovodioca transporta u Zrenjaninu, a konkurs je otvoren do 17. januara. Od kandidata se traže odlične komunikacione veštine, odlične organizacione sposobnosti i detaljan pristup radu, kao i orijentisanost ka ostvarivanju rezultata. Podrazumevaju se i odgovornost i kooperativnost, spremnost za rad u timu i želja za profesionalnim usavršavanjem, napredovanjem i uspehom. Kompanija nudi posao u dinamičnom okruženju i timu mladih i ambicioznih ljudi, kao i mogućnost profesionalnog napredovanja i usavršavanja. Zainteresovani se mogu PRIJAVITI OVDE.

 

PROČITAJTE JOŠ: Potrebno nekoliko radnika za rad u Zrenjaninu i okolini

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava na određeno vreme četvoro medicinskih sestara – tehničara, za rad na ostalim bolničkim odeljenjima. Bolnici je potrebna i medicinska setra – tehničar za rad na Internom odeljenju, odsek Hemodijaliza. Svi kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer medicinska sestra – tehničar i položen stručni ispit.

 

Medicinska škola Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika predmetne nastave – nastavnik hirurgije, sa 40 posto radnog vremena, kao i nastavnika predmetne nastave – nastavnik interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja zainteresovani mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom, na brojeve 533-270 i 533-273.

 

Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM