• Potrebno nekoliko radnika za rad u Zrenjaninu i okolini

    Raspisani su novi konkursi za poslove, a radna mesta su u Zrenjaninu i okolini.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je javni oglas za prijem pomoćnog radnika u radni odnos na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je osnovna škola. „Rusandi“ je, takođe, za rad na određeno vreme, zbog povećanog obima posla, potreban […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebno nekoliko radnika za rad u Zrenjaninu i okolini

    Raspisani su novi konkursi za poslove, a radna mesta su u Zrenjaninu i okolini.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je javni oglas za prijem pomoćnog radnika u radni odnos na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je osnovna škola. „Rusandi“ je, takođe, za rad na određeno vreme, zbog povećanog obima posla, potreban kuvar. Uslov za konkurisanje je stečeno srednje obrazovanje u trajanju od tri godine ili V stepen stručne spreme, završena ugostitelјska škola za kvalifikovane radnike, smer kuvar. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u ovoj ustanovi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisani novi oglasi za posao, radna mesta su u Zrenjaninu i Melencima

     

    „Sauber Haus“ DOO Zrenjanin zapošljava dvoje terenskih komercijalista. Potrebno je da kandidat ima treći stepen srednje stručne spreme i da poseduje sopstveno vozilo, a poželjno je tromesečno radno iskustvo. Rad je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063/866 99 10 a e-mail usisivacisrbija@gmail.com Lice za kontakt je Mateja Boc.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija