Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija „Petkus Balkan“ se predstavila na Sajmu poljoprivrede

petkus balkan
Direktor kompanije Marko Umićević

Zrenjaninska kompanija „Petkus Balkan“ d.o.o. već po dobroj tradiciji, i na ovogodišnjem 86. Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, uspešno se predstavila.

 

– Sajam poljoprivrede u Novom Sadu je mesto na kojem se mi već po ustaljenoj praksi predstavljamo. Ostvarujemo i kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima i ugovaramo saradnju i poslove. Realna potreba je da kompanija „Petkus Balkan“ pojača prisustvo na domaćem tržištu, jer je većina naših ugovorenih poslova u inostranstvu. Već smo imali nekoliko zanimljivih poslovnih razgovora sa izgledima da se ugovori saradnja – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Umićević, direktor „Petkus Balkan“ d.o.o. Zrenjanin.

 

On kaže da je prve dane ovogodišnjeg sajma karakterisala nešto slabija poseta, što je verovatno bilo uzrokovano lošim vremenskim uslovima. I pored toga poseta štandu kompanije „Petkus Balkan“ i zanimanje za njen rad bilo je solidno, a interesenti su dolazili sa dobrim predznanjem o paleti usluga ove renomirane zrenjaninske kompanije. To potvrđuje onu staru izreku, dobar glas daleko se čuje.

 

– Naše poslovanje je stabilno, imamo ugovorene dobre poslove čak i za 2020. godinu, kapaciteti su nam na optimumu. To nam omogućava planski pristup preuzetim obavezama i komforniji rad. Generalno smo zadovoljni ali, naravno, nema opuštanja – ističe Marko Umićević.

 

petkus balkan

 

„Petkus Balkan“ nudi raznovrsne usluge

 

Ova mlada, ali već regionalno a može se reći i svetski afirmisana firma, osnovana je sa jednakim vlasničkim udelima renomirane zrenjaninske porodične kompanije UM-ING i planetarno poznatog nemačkog partnera „Petkus Technologie“. Uspešno posluje u zrenjaninskoj Industrijskoj zoni „Bagljaš“, u modernoj hali koja je vlasništvo kompanije „UM-ING“.

 

Pročitajte još: Grad Zrenjanin na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

 

„Petkus Balkan“ pored čvrste poslovne veze sa porodičnom firmom „UM-ING“, združeno nastupa na stranim tržištima sa kompanijom „Petkus Technologie“. To je jedna od vodećih u Evropi i svetu u oblasti opreme za silose za žitarice, opreme za doradne centre za semenske kulture, u domenu fabrika stočne hrane, sušara za žitarice, mašina i opreme za čišćenje žitarica, svih vrsta transportera za žitarice…

 

U toj branši „Petkus Balkan“ nudi raznovrsne usluge, od idejnih rešenja i projektovanja, do gradnje silosa, sušara i fabrika stočne hrane po sistemu ključ u ruke.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz