• Kompanija NIS traži radnike za rad u Zrenjaninu i Elemiru

    Portal zrenjaninski.com vam i danas predstavlja aktuelne oglase za posao koje su raspisali kompanija NIS i drugi poslodavci.   Kompanija NIS traži tri instruktora tehničkih obuka, za rad u Zrenjaninu i Elemiru. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja, znanje engleskog jezika, višegodišnje radno iskustvo u oblasti proizvodnje, pripreme i transporta nafte i gasa, kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija NIS traži radnike za rad u Zrenjaninu i Elemiru

    Portal zrenjaninski.com vam i danas predstavlja aktuelne oglase za posao koje su raspisali kompanija NIS i drugi poslodavci.

     

    Kompanija NIS traži tri instruktora tehničkih obuka, za rad u Zrenjaninu i Elemiru. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja, znanje engleskog jezika, višegodišnje radno iskustvo u oblasti proizvodnje, pripreme i transporta nafte i gasa, kao i veštine prezentacije. Prijave za konkurs primaju se do 22. decembra.

     

    „DIS“ DOO Krnjevo zapošljava tri kasira, za rad u Aviv Parku Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 026 330 106.

     

    DOO „Mamma‘s Food“ Zrenjanin traži tehnologa proizvodnje, za vođenje HACCP. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 19. decembra. Kontakt telefon je 523 798.

     

    Pročitajte još: Raspisano sedam novih oglasa za posao, traži se više od 20 radnika

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 811 022.

     

    „Pro PET recycling“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje dva radnika u proizvodnji, na sortiranju PET ambalaže. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon za javljanje kandidata je 065 523 75 74.

     

    Oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija