• Raspisano sedam novih oglasa za posao, traži se više od 20 radnika

    Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje nove oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je konkurs za prijem u radni odnos dva doktora medicine – izabrana lekara, na određeno vreme. Objavljen je i oglas za prijem u radni odnos […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisano sedam novih oglasa za posao, traži se više od 20 radnika

    Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje nove oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je konkurs za prijem u radni odnos dva doktora medicine – izabrana lekara, na određeno vreme. Objavljen je i oglas za prijem u radni odnos medicinske setre/tehničara. Radni odnos je na određeno vreme. Kontakt telefon je 530 820.

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži administrativnog operatera, sa radnim iskustvom od šest meseci, za rad na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 20. decembra. Kontakt sa poslodavcem kandidati mogu ostvariti pozivanjem broja 062 493 235.

     

    Wellness centar „Peta zvezdica“ Zrenjanin zapošljava fizioterapeuta na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu se javiti na kontakt telefon 063 466 440 ili slati prijave za zaposlenje na e-mail office@physiospa.rs

     

    Posao nudi i firma „Compressor“ iz Zrenjanina. Ovo preduzeće traži mašinskog inženjera za rad na određeno vreme. Od kandidata se traži i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, osnovno informatičko znanje i početni nivo znanja engleskog jezika. Radno iskustvo je nebitno.

     

    Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži pet krojača, pet štoperki i pet pomoćnih radnika, za rad na određeno vreme. Konkurs ističe 1. januara 2020. godine. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Posao u bolnici i školi

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava medicinsku sestru/tehničara za rad na intenzivnoj nezi, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 21. decembra. Bolnici je potreban i pomoćni radnik u kuhinji, a ovaj oglas otvoren je do 18. decembra.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin traži nastavnika biologije i nastavnika domaćinstva, za rad u odeljenjima na mađarskom jeziku. Školi je potreban i nastavnik engleskog jezika, za nastavu u srpskim odeljenjima. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija