• Kompanija „Linglong“ organizuje više sajmova zapošljavanja

    Kompanija „Linglong“ je najavila da početkom novembra organizuje više sajmova zapošljavanja u okviru obrazovnih institucija na teritoriji grada Zrenjanina.   Cilj organizovanja sajmova je da se privuku mladi i perspektivni diplomci i učenici koji će moći da ispune zahteve globalnog razvoja kompanije.   Od kandidata se očekuje visok moral i sposobnost, izražena komunikativnost, preduzimljivost, snalažljivost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Linglong“ organizuje više sajmova zapošljavanja

    Kompanija „Linglong“ je najavila da početkom novembra organizuje više sajmova zapošljavanja u okviru obrazovnih institucija na teritoriji grada Zrenjanina.

     

    Cilj organizovanja sajmova je da se privuku mladi i perspektivni diplomci i učenici koji će moći da ispune zahteve globalnog razvoja kompanije.

     

    Od kandidata se očekuje visok moral i sposobnost, izražena komunikativnost, preduzimljivost, snalažljivost i odgovornost. Predstavnici kompanije „Linglong“ će na sajmovima kandidatima održati kratku prezentaciju kako bi ih upoznali sa samom kompanijom, korporativnom kulturom, zaradom, mogućnostima za napredovanje i stručnim obukama i usavršavanjem u inostranstvu.

     

    Nakon prezentacije kandidati će biti intervjuisani, a tom prilikom će zainteresovani moći da popune obrazac prijave za posao.

     

    Pročitajte još: Položen kamen temeljac za pogone nemačke kompanije GPK

     

    Prvo zapošljavanje kandidata očekuje se već početkom naredne godine.

     

    Kompanija „Linglong“ se bavi proizvodnjom pneumatika, a robna marka „Linglong“ spada među 500 najvećih brendova. Zaključkom Vlade Republike Srbije, projekat izgradnje fabrike pneumatika investitora „Shandong Linglong Tire Co Ltd“ u Zrenjaninu proglašen je za projekat od značaja za Republiku Srbiju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ovaj bednik vucic ce da nam navuce toliko robovlasnika da cemo tesko moci da ih isteramo iz zemlje kad se konacno opametimo.Uspon jugoslavije je poceo posle 2 svetskog rata kada su komunisti najurili strane investitore iz zemlje i kada je profit poceo da ostaje u drzavi.Pre toga je sve bitno bilo u rukama stranaca koji su podmicivali onu lopovsku bagru karadjordjevice i njegove ministre.Isto kao i danas

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija