• Kompanija „Drekslmajer“ otvara vrata za porodice svojih radnika

    Nemačka kompanija „Drekslmajer“, koja posluje u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Bagljaš“, najavila je da će u nedelju, 3. novembra, organizovati „Dan otvorenih vrata za porodice zaposlenih“.   Vrata kompanije će za porodice zaposlenih u ovoj fabrici biti otvorena od 10 do 18 časova.   Planiran je obilazak svih proizvodnih hala i predstavljanje proizvodnih procesa, kao i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Drekslmajer“ otvara vrata za porodice svojih radnika

    Nemačka kompanija „Drekslmajer“, koja posluje u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Bagljaš“, najavila je da će u nedelju, 3. novembra, organizovati „Dan otvorenih vrata za porodice zaposlenih“.

     

    Vrata kompanije će za porodice zaposlenih u ovoj fabrici biti otvorena od 10 do 18 časova.

     

    Planiran je obilazak svih proizvodnih hala i predstavljanje proizvodnih procesa, kao i druženje i radionice za najmlađe.

     

    „Drekslmajer“ je pozvao i novinare da tog dana budu gosti ove kompanije.

     

    Pročitajte još: Privredni sud otvorio stečaj u još jednoj zrenjaninskoj firmi

     

    Podsetimo, nedavno je u „Drekslmajeru“ održan protest radnika zbog niskih zarada i nezadovoljavajućih uslova rada. Kasnije se u medijima pojavila informacija da su pojedini radnici udaljeni sa posla jer su narušili radnu disciplinu i prekršili kodeks ponašanja kod poslodavca.

     

    Portal zrenjaninski.com je pokušao da sazna više informacija o ovome, ali dopis koji smo poslali PR službi kompanije ostao je bez odgovora.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija