Ekonomija Vesti Zrenjanin

Još tri aktuelna oglasa za posao, radna mesta su u Zrenjaninu i Melencima

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Posao nude dve zdravstvene ustanove i jedna osnovna škola.

 

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci objavila je oglas za zapošljavanje vozača sanitetskog vozila, kao i kuvara, a oba posla su na određeno vreme. Banji su, na određeno vreme, potrebna i dva pomoćna radnika na održavanju i dva pomoćna radnika u kuhinji. Oglas je otvoren do 24. januara.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin na neodređeno vreme zapošljava radnika za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu, ginekološko-akušersku sestru – babicu u porodilištu i dve spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Oglasi su otvoreni do 24. januara.

 

Pročitajte još: Raspisano šest novih konkursa za posao u Zrenjaninu i okolini

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin traži nastavnika biologije u mađarskim odeljenjima, sa punim radnim vremenom, kao i nastavnika engleskog jezika sa 55,5 posto radnog vremena, za rad u srpskim odeljenjima. Oglas je otvoren do 22. januara.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM