Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisano šest novih konkursa za posao u Zrenjaninu i okolini

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com danas objavljuje šest novih oglasa za posao u Zrenjaninu, koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

„Inex plus“ DOO Beograd zapošljava tri radnika fizičko-tehničke zaštite, za rad u Kleku, na prevodnici na Begeju. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Ima noćnog rada i rada u smenama. Oglas je otvoren do 29. februara. Kontakt telefon poslodavca je 060 645 64 47.

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika predmeta računari u sistemima upravljanja. Posao je na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Caffe Piccolo u naselju Lesnina zapošljava nove radnike

 

Poslodavac „Hobi market“ Zrenjanin zapošljava trgovca eletrotehničkom robom. Od kandidata se traži srednje obrazovanje, a radno iskustvo je nebino. Radno vreme je četvoročasovno, a posao je na određeno vreme.

 

„Banat trans“ DOO Zrenjanin traži čistačicu, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Restoran „Kovač“ zapošljava kuvare, konobare i šankere

 

„Sauber haus“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem poslovnog sekretara. Poželjno je radno iskustvo. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 1. aprila, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 064 886 99 10.

 

Agencija „Farkaš“ traži dva administrativna radnika za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži obrazovanje 4. ili 6. stepena, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 25. februara.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Pročitajte još: Kompanija „Energotehna“ raspisala konkurs za prijem novih radnika

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM