Ekonomija Vesti Zrenjanin

Još šestoro poslodavaca raspisalo oglase za posao

posao

Još šestoro poslodavaca raspisalo je oglase za posao. Portal zrenjaninski.com objavljuje te oglase.

 

DOO „Šinvoz“ Zrenjanin zapošljava četiri bravara na određeno vreme. Oglas je otvoren do 17. juna.

 

Specijalna bolnica „Rusanda“ Melenci objavila je oglase za prijem u radni odnos na više pozicija. Banja traži doktora medicine, višeg fizioterapeuta, medicinsku sestru/tehničara i spremačicu prostorija u kojoj se pružaju zdravstvene usluge. Svi oglasi su za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 3150 412.

 

Pročitajte još: Potrebni radnici raznih profila za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin objavila je oglase za zapošljavanje, a traže se medicinske sestre/tehničari. Oglasi se odnose na upražnjema mesta u onkologiji, intenzivnoj nezi i ostalim bolničkim odeljenjima. Radni odnos je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Od kandidata se, pored odgovarajuće stručne spreme, traži položen stručni ispit. Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.

 

„Medix technologie“ DOO Kruševac traži tri prezentatora, za prodaju putem prezentacija. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme. Više informacija na telefon 066 470 270.

 

„Sanioptik“ DOO Beograd zapošljava defektologa za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Javljanje kandidata na telefon 063 106 70 07.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM