• Potrebni radnici raznih profila za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima

    Pred vama su novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima. U ovom trenutku potrebni su radnici raznih profila.   Osnovna škola „Dr Aleksandar Sabovljev“ Ečka traži sekretara. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 881 018.   Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika stručnih predmeta veterinarske struke, na određeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebni radnici raznih profila za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima

    Pred vama su novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima. U ovom trenutku potrebni su radnici raznih profila.

     

    Osnovna škola „Dr Aleksandar Sabovljev“ Ečka traži sekretara. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 881 018.

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika stručnih predmeta veterinarske struke, na određeno vreme. Potrebni su nastavnici praktične nastave. Telefon za više informacija je 562 189.

     

    „Celux“ Zrenjanin traži dva radnika za rad na mašini za proizvodnju toaletnog papira. Radni odnos je na neodređeno vreme.

     

    Pročitajte još: Firma „Energotehna“ raspisala konkurs za prijem novih radnika

     

    Osnovna škola „Branko Radičević“ Čenta zapošljava nastavnika informatike i računarstva, u drugom obrazovnom ciklusu, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena.

     

    Poslodavac „TP metali 023“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem magacionera. Telefon je 512 212.

     

    Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika zdravstvene nege, na određeno vreme, sa 57,86 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole, pozivanjem broja 533 270.

     

    „Staklo“ DOO Zrenjanin zapošljava dva pomoćna radnika – obrađivača stakla. Od kandidata se traži i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Više informacija na telefon 510 128.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija