• Javni beležnik, novobečejska firma i osnovna škola traže radnike

    Javni beležnik Željko M. Jagrović iz Zrenjanina zapošljava administrativnog tehničara-daktilografa, na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednje škole, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail zjagi@sezampro.rs ili se javiti na kontakt telefon broj 063 773 00 54.   DOO „Pro-Mes“ Novi Bečej traži diplomiranog veterinara, za rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Javni beležnik, novobečejska firma i osnovna škola traže radnike

    Javni beležnik Željko M. Jagrović iz Zrenjanina zapošljava administrativnog tehničara-daktilografa, na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednje škole, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail zjagi@sezampro.rs ili se javiti na kontakt telefon broj 063 773 00 54.

     

    DOO „Pro-Mes“ Novi Bečej traži diplomiranog veterinara, za rad u Novom Bečeju, na određeno vreme. Uz fakultetsku diplomu kandidati moraju da imaju i više od godine dana radnog iskustva, aktivnu licencu za veterinara i vozačku dozvolu „B“ kategorije. Za zaposlene je obezbeđen prevoz i ishrana. Kontakt telefon je 063/570-325, a e-mail adresa d.smiljka@yahoo.com

     

    Pročitajte još: Još tri aktuelna oglasa za posao, radna mesta su u Zrenjaninu i Melencima

     

    Osnovna škola „Milan Stančić Uča“ Kumane zapošljava nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefon je 786 310.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija