• Internet oglašavanje spas za male proizvođače

    Zamislite svet bez reklama i oglasa. Da li vam uspeva? Ni nama. Oglašavanje je postalo sastavni deo našeg svakodnevnog života, da prosto ne postoji način da se izbegne. Gde god se okrenemo, vidimo reklame nekih velikih brendova, lanaca supermarketa, malih proizvođača, pa čak i reklame za manje prodavnice. Reklame su svuda.   Pored reklama za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Internet oglašavanje spas za male proizvođače

    Zamislite svet bez reklama i oglasa. Da li vam uspeva? Ni nama. Oglašavanje je postalo sastavni deo našeg svakodnevnog života, da prosto ne postoji način da se izbegne. Gde god se okrenemo, vidimo reklame nekih velikih brendova, lanaca supermarketa, malih proizvođača, pa čak i reklame za manje prodavnice. Reklame su svuda.

     

    Pored reklama za velike brendove, ne treba zaboraviti reklamiranje u vidu malih oglasa, koje je posebno značajno za one koji se ne bave prodajom, nego prosto žele da se otarase određene vrste robe i usput uzmu koji dinar. Dobar primer su mali sms oglasi, koji su novi vid oglašavanja u Srbiji. Kada je reč o svim oglasima uopšte, Zrenjanin, kao jedan od većih gradova u Srbiji, može da se pohvali velikom ponudom različitih artikala u oglasnicima. Može se reći da u većini gradova dominira prodaja polovnih automobila, ili je to prosto najuočljivije i najtraženije.

     

    Korona i poljoprivredne proizvođače oterala na internet

     

    Burna 2020. godina poremetila je ceo svet, a posebno male zemlje u razvoju, kao što je Srbija. Građani Srbije od početka marta svakodnevno prate najnovije epidemiološke izveštaje u strahu za svoje i zdravlje svoje porodice.

     

    Iako su se mnoge privredne grane našle na udaru, ugostiteljstvo je prilično pogođeno tokom vanrednog stanja i zatvaranja kafića, restorana i hotela. Može se slobodno reći da su, pored ugostitelja, dosta pogođeni i mali poljoprivredni proizvođači. Neki od njih su se našli u bezizlaznoj situaciji kada su zatvorene gradske pijace. Srećom, mnogi od njih su ubrzo našli rešenje i odlučili da svoje proizvode oglase na internetu, odnosno da izlože robu na e-pijacama i tako dođu do kupaca. Ovo je još jedan pokazatelj da se bez oglašavanja danas jednostavno ne može.

     

    Vrste oglašavanja na internetu

     

    Svi se sećamo kako je bilo nekada, pre pojave interneta i društvenih mreža. Oglašavalo se u štampi, kao i putem radija i televizije. Danas takođe postoji ovakva vrsta oglašavanja, ali je oglašavanje na internetu sve zastupljenije iz nekoliko razloga. Glavni su ti što je ovakav vid reklame mnogo povoljniji i dopire se do više ljudi jer su danas praktično svi na internetu.

     

    To je i razlog pojave sve više oglasnika na internetu, a među njima je i smsoglasi.rs koji vam pruža mogućnost da uz pomoć SMS poruke lako i bez registracije postavite oglas na ovaj sajt. Dakle, postavljanjem malog oglasa na smsoglasi.rs ne morate da ostavljate svoje lične podatke, kao što je slučaj sa nekim drugim oglasnicima. Ostavljate isključivo broj telefona, koji biste inače ostavili da bi potencijalni kupci mogli da stupe u kontakt sa vama.

     

    Mnogi poljoprivredni proizvođači su na taj način oglasili prodaju luka, jaja, mleka, sira, rasada povrća i na taj način pobedili ograničenja koja su posledica globalnog problema sa virusom COVID-19.

     

    Pored poljoprivrednih proizvoda, na sajtu smsoglasi.rs možete da oglasite i prodaju automobila, računara, odeće, možete da postavite oglas za posao ili da ponudite neku uslugu.

     

    Kako se oglasiti SMS porukom

     

    Da biste postavili mali oglas na sajtu smsoglasi.rs, potrebno je da pošaljete SMS poruku na broj 3338, a u poruci treba da stoji OGL tekst malog oglasa, broj sa kog šaljete oglas i mesto iz kog šaljete. Cena poruke je 55 dinara plus cena obične SMS poruke.

     

    Ovakav vid oglašavanja je lak, ekspresan i ne zahteva registraciju na sajt. Prosto rečeno, mogu da se oglase i napredni korisnici interneta i oni koji malo slabije barataju tehnologijom. Ukoliko znate da pošaljete SMS poruku, znaćete da postavite i mali oglas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin