• IMOVINA NA DOBOŠ: Kupio portirnicu bivše zrenjaninske pivare!

    Nenad Stanić, vlasnik firme „MND transport“ iz Beograda, kupio je portirnicu i pripadajuće zemljište bivše zrenjaninske pivare.   Naime, na prodaji koja je održana krajem prošle godine, Stanić je kupio celinu od nešto više od 22 ara u krugu bivše Zrenjaninske industrije piva ZIP. Prodaja je obavljena prikupljanjem javnih ponuda.   Procenjena vrednost ove celine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMOVINA NA DOBOŠ: Kupio portirnicu bivše zrenjaninske pivare!

    Nenad Stanić, vlasnik firme „MND transport“ iz Beograda, kupio je portirnicu i pripadajuće zemljište bivše zrenjaninske pivare.

     

    Naime, na prodaji koja je održana krajem prošle godine, Stanić je kupio celinu od nešto više od 22 ara u krugu bivše Zrenjaninske industrije piva ZIP. Prodaja je obavljena prikupljanjem javnih ponuda.

     

    Procenjena vrednost ove celine bila je 14.318.350 dinara, a Stanić ju je kupio za 7.160.000 dinara.

     

    Istog dana prodat je i jedan stan u ulici Brigadira Ristića, takođe u vlasništvu pivare. I dalje je ostalo imovine koja čeka kupca.

     

    Inače, izmenama plana generalne regulacije zone Jugoistok, na ovom prostoru je promenjena dotadašnja namena i dozvoljena je stambena izgradnja. Portal zrenjaninski.com je prošle godine pisao o tome, što možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]