Ekonomija Vesti Zrenjanin

Izdaje se u zakup poslovni prostor u blizini centra grada

poslovni prostor u vojvode petra bojovića

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo odličan poslovni prostor za različite vrste biznisa.

 

U zakup se nudi poslovni prostor u blizini centra grada, u ulici koja je izuzetno prometna i vrlo pogodna za sve vrste uslužnih delatnosti. Reč je o Vojvode Petra Bojovića, frekventnoj ulici odlično povezanoj sa svim okolnim ulicama i delovima grada.

 

Ovaj poslovni prostor može se iskoristiti za najrazličitije poslovne potrebe i namene, kao što su banka, prodajni salon, salon nameštaja, razna predstavništva, mega market…

 

PROČITAJTE JOŠ: Tržište nekretnina: Na prodaju plac u naselju Nova kolonija (Foto)

 

Velika pogodnost ovog poslovnog prostora jeste da se, u zavisnosti od zahteva i potreba potencijalnog zakupca, lokali mogu transformisati u svojoj korisnoj površini, koja iznosi 385 kvadrata, na veće površine zbog visine ovog prostora, ili se pretvoriti u više manjih lokala.

 

poslovni prostor u vojvode petra bojovića

 

Vlasnik nekretnine je voljan da objekat privede nameni potencijalnom zakupcu ili odbije od zakupa za sređivanje prostora.

 

PROČITAJTE JOŠ: PETKUS Engineering raspisao novi oglas za posao

 

Poslovni prostor je urađen u “sivoj fazi” baš iz razloga sređivanja po volji zakupca.

 

Još jedna pogodnost ovog poslovnog prostora je da se u njega može ući sa tri strane.

 

Cena zakupa na mesečnom nivou je 3.080 evra. U cenu zakupa nije uračunat PDV.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

poslovni prostor u vojvode petra bojovića

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM