• Gradska poreska administracija izdala obaveštenje građanima

    Odsek za lokalnu poresku administraciju Odeljenja za finansije Gradske uprave Zrenjanin obaveštava sve poreske obveznike, korisnike eUprave po bilo kom osnovu, da će im rešenja o utvrđenom porezu na imovinu biti dostavljena isključivo elektronskim putem, u eSanduče.   Iz Odseka za lokalnu poresku administraciju saopštavaju da je Grad Zrenjanin za ovu godinu utvrdio porez na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradska poreska administracija izdala obaveštenje građanima

    Odsek za lokalnu poresku administraciju Odeljenja za finansije Gradske uprave Zrenjanin obaveštava sve poreske obveznike, korisnike eUprave po bilo kom osnovu, da će im rešenja o utvrđenom porezu na imovinu biti dostavljena isključivo elektronskim putem, u eSanduče.

     

    Iz Odseka za lokalnu poresku administraciju saopštavaju da je Grad Zrenjanin za ovu godinu utvrdio porez na imovinu obveznicima koji ne vode poslovne knjige i da je doneto ukupno 60.364 rešenja. Od tog broja, 5.561 rešenje biće uručeno u eSanduče. To je višestruk porast u odnosu na prošlu godinu, u kojoj je na takav način uručeno samo 726 rešenja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pogrebno preduzeće BOŽUR: Kompletna usluga na jednom mestu

     

    Poreskim obveznicima koji nisu registrovani na portalu eUprava, rešenja će biti dostavljena na uobičajeni način, poštom, na kućnu adresu. Onima koji imaju otvoren nalog na eUpravi po bilo kom osnovu, rešenje o utvrđenom porezu biće uručeno samo u eSanduče.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci kilogram kajmaka plaćali 543 dinara više nego Beograđani

     

    „Ovim se i u Zrenjaninu u potpunosti prate tendencije i aktivnosti Vlade Srbije u oblasti digitalizacije i korišćenja elektronskih usluga u što većem obimu. Osim značajnog smanjenja administracije i troškova, elektronske usluge omogućavaju brzu, jednostavnu, pouzdanu i besplatnu dostavu rešenja, dokumenata i obaveštenja građanima od strane javne uprave. Korišćenjem ove usluge i građanima i javnoj upravi u svakom trenutku dostupan je status poslatih elektronskih dokumenata“, saopštio je Kabinet gradonačelnika Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U ovom trenutku neku od usluga ePortala koristi 1.026.347 građana Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]