Marketing Vesti Zrenjanin

Pogrebno preduzeće BOŽUR: Kompletna usluga na jednom mestu

pogrebno preduzeće božur

U najtežim trenucima svakog čoveka, u trenucima kada zauvek odlaze drage i bliske osobe, jako je važno imati nekoga na koga u potpunosti možete da se oslonite. I u najtežim i najbolnijim trenucima, u potpunosti se možete osloniti na Pogrebno preduzeće BOŽUR iz Zrenjanina, koje je već tri decenije posvećeno i profesionalno na usluzi svojim klijentima.

 

Svojom stručnošću i diskretnošću, a pre svega profesionalizmom, svi u Pogrebnom preduzeću “Božur” učiniće da poslednji oproštaj od vama drage osobe bude dostojanstven, a vas će lišiti svih poslova i obaveza u vezi sa ispraćajem i omogućiti vam da poslednje sate sa bliskim osobama provedete u mislima, uspomenama i molitvama.

 

Pogrebno preduzeće “Božur” u svakom trenutku spremno je da pruži sve usluge u vezi sa organizovanjem pogreba.

 

Dobro je znati da ćete na jednom mestu obaviti sve što je potrebno za dostojanstven oproštaj od voljenih.

 

Veliki izbor kompletne opreme za poslednji ispraćaj, veliki izbor cveća, stručno osoblje, kao i kompletna organizacija prema željama klijenata, preporučuju Pogrebno preduzeće “Božur” kao pouzdanog saradnika.

 

Potrebe klijenta svim zaposlenima u “Božuru” na prvom su mestu.

 

“Kod nas ljudi dolaze i tužni i potreseni. Već od prvog kontakta nastojimo da našim stavom i uslugom klijenta rasteretimo bar dela briga, što je u tim trenucima zaista važno. Trudimo se da mu omogućimo da što bezbolnije prođe kroz jedno teško i bolno iskustvo. I naši klijenti to prepoznaju”, kažu u “Božuru”.

 

Zaposleni u Pogrebnom preduzeću “Božur” dostupni su 24 sata, sedam dana u nedelji.

 

Pogrebno “Božur” se nalazi u ulici Brigadira Ristića 9 (kod Nove pijace).

 

Kontakt telefoni su 023 566 249 i 063 522 299.

 

Za sve informacije možete se obratiti i putem FEJSBUK STRANICE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM