• Gotovo je, sud je presudio: Posle dve godine postojanja firma je ugašena

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Dragan Jarić doneo je rešenje kojim je zaključen stečaj u preduzeću „Gattex“ iz Sečnja. Ova odluka usledila je nakon što je usvojen završni račun i izveštaj stečajnog upravnika Vasilija Jovanovića.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju šestosobna kuća na Bagljašu, pogledajte kako izgleda i koliko košta   Sud je naložio Agenciji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gotovo je, sud je presudio: Posle dve godine postojanja firma je ugašena

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Dragan Jarić doneo je rešenje kojim je zaključen stečaj u preduzeću „Gattex“ iz Sečnja. Ova odluka usledila je nakon što je usvojen završni račun i izveštaj stečajnog upravnika Vasilija Jovanovića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju šestosobna kuća na Bagljašu, pogledajte kako izgleda i koliko košta

     

    Sud je naložio Agenciji za privredne registre da po pravosnažnosti ovog rešenja izbriše preduzeće sa spiska privrednih društava u Srbiji, a Poreskoj upravi u Zrenjaninu da izbriše PIB stečajnog dužnika. Time „Gattex“, posle dve godine rada, i zvanično prestaje da postoji.

     

    Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu, u martu prošle godine je otvoren stečajni postupak u preduzeću „Gattex“ iz Sečnja. Predlog za otvaranje stečaja podnela je zemunska firma „Somina“.

     

    U obrazloženju predloga je navedeno da je račun „Gattex“-a u neprekidnoj blokadi 32 dana, na iznos od 2,8 miliona dinara, kao i da je ovo sečanjsko preduzeće duže vreme nesposobno za plaćanje. „Somina“ je, inače, od firme „Gattex“ potraživala ukupno 868.320 dinara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Gattex“ doo je osnovan u novembru 2020. godine. Firma je registrovana za trgovinu na malo polovnom robom u prodavnicama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija