• Na prodaju šestosobna kuća na Bagljašu, pogledajte kako izgleda i koliko košta

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je šestosobna kuća na Bagljašu.   Reč je o porodičnoj spratnoj kući, površine 372 kvadrata, na placu od 3,6 ari, na veoma atraktivnoj lokaciji. Površina pomoćnih objekata je 27 kvadratnih metara.   Kuća je građena po principu cigla i po zid […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju šestosobna kuća na Bagljašu, pogledajte kako izgleda i koliko košta

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je šestosobna kuća na Bagljašu.

     

    Reč je o porodičnoj spratnoj kući, površine 372 kvadrata, na placu od 3,6 ari, na veoma atraktivnoj lokaciji. Površina pomoćnih objekata je 27 kvadratnih metara.

     

    Kuća je građena po principu cigla i po zid plus demit fasada od 10 centimetara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prodaje se plac na Lesnini, nalazi se na odličnoj lokaciji

     

    Ima vrlo lep raspored prostorija. U prizemlju se nalazi komforan dnevni boravak spojen sa trpezarijom i kuhinjom i izlazom na veliku zatvorenu terasu. Jedno kupatilo je u prizemlju.

     

    Na spratu su tri spavaće sobe, od kojih dve imaju terasu. Dnevni boravak je spojen sa trpezarijom, a kuhinja je odvojena i ima izlaz na manju terasu. Na spratu su i vešeraj i još jedno kupatilo.

     

     

    Moguća kupovina uz pomoć stambenog kredita

     

    Na podovima su keramika i hrastov parket. Centralno grejanje je na plin, a ugrađen je nov protočni bojler. Spoljna stolarija je drvena sa vakuum staklima.

     

    Unutrašnjim stepeništem se penje na tavan, koji je izolovan i postoji mogućnost da se pretvori u stambeni deo.

     

    U prizemlju kuće, do ulice, postoji poslovni prostor, okvirne površine 80 kvadrata. Sastoji se od hodnika, tri sanitarna čvora i dve prostorije. Na podovima su mermerne granitne pločice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: PVC stolarija može bez ikakvih problema da se ugrađuje i tokom zime

     

    U dvorištu se nalazi garaža. Ispred kuće ima mesta za parkiranje pet automobila.

     

    Ova kuća je odlična investicija. Idealna je za život porodice, ali i za pokretanje biznisa. Lako se može pretvoriti u hostel, ordinaciju, kancelarije… Može se kupiti uz pomoć stambenog kredita.

     

    Šestosobna kuća na Bagljašu košta 215.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija