• Glavobolja zbog problema sa elektronskom predajom završnih računa

    Redakciji portala zrenjaninski.com javilo se nekoliko računovođa, tvrdeći da imaju problem sa elektronskom predajom finansijskih izveštaja putem portala Agencije za privredne registre.   Taj portal, naime, često izbacuje grešku, odnosno nije u funkciji. Stoga se računovođe pitaju šta će se tek dešavati kada se predaja zahukta, s obzirom na to da je krajnji rok za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Glavobolja zbog problema sa elektronskom predajom završnih računa

    Redakciji portala zrenjaninski.com javilo se nekoliko računovođa, tvrdeći da imaju problem sa elektronskom predajom finansijskih izveštaja putem portala Agencije za privredne registre.

     

    Taj portal, naime, često izbacuje grešku, odnosno nije u funkciji. Stoga se računovođe pitaju šta će se tek dešavati kada se predaja zahukta, s obzirom na to da je krajnji rok za predaju izveštaja 28. februar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Premija PVC: Veliki izbor vrata i prozora po najpovoljnijim cenama

     

    – Portal Agencije za privredne registre, u delu namenjenom predaji finansijskih izveštaja, poslednjih dana više izbacuje grešku nego što je u funkciji. Mi smo problem prijavljivali APR-u. Oni su nam tražili da to dokumentujemo fotografijom, odnosno da uslikamo svaki put kad ne radi. To nije rešenje, jer ovo su tek prvi dan predavanja izveštaja. Šta će tek biti kad se rok za predaju približi, ne smemo ni da mislimo – kaže za portal zrenjaninski.com Dušanka Buzadžija, predsednica Društva računovođa i revizora Zrenjanin.

     

    Na inicijativu članova, Društvo računovođa zatražilo je produženje roka za predaju finansijskih izveštaja za deset dana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na doboš: Porodična kuća u Melencima od 121 kvadrat za 11.864 evra

     

    – Iz iskustva znamo da će, kako se rok bude bližio, sve više računovođa predavati izveštaje svojih komitenata. Nemoguće je raditi u uslovima kada sajt ne funkcioniše kako treba i kada potpisivanje jednog dokumenta traje sat vremena. Zato tražimo da se rok za predaju produži do 10. marta – ističe Dušanka Buzadžija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija