• Na doboš: Porodična kuća u Melencima od 121 kvadrat za 11.864 evra

    Na portalu „Doboš“ povremeno se mogu naći nekretnine, kao što su kuće, vikendice ili zemljište, koje se prodaju po cenama daleko ispod tržišnih.   Između ostalog, banke na ovom portalu oglašavaju prodaju nekretnina, jer vlasnici ne izmiruju rate kredita. Prilikom prve prodaje početna cena u javnom nadmetanju bude 70 odsto od tržišne. Ako se nekretnina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na doboš: Porodična kuća u Melencima od 121 kvadrat za 11.864 evra

    Na portalu „Doboš“ povremeno se mogu naći nekretnine, kao što su kuće, vikendice ili zemljište, koje se prodaju po cenama daleko ispod tržišnih.

     

    Između ostalog, banke na ovom portalu oglašavaju prodaju nekretnina, jer vlasnici ne izmiruju rate kredita. Prilikom prve prodaje početna cena u javnom nadmetanju bude 70 odsto od tržišne. Ako se nekretnina ne proda iz prvog puta, u drugom pokušaju košta upola cene, od procenjene tržišne vrednosti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Premija PVC: Veliki izbor vrata i prozora po najpovoljnijim cenama

     

    Jedan od aktuelnih primera je porodična kuća u Melencima, površine 121 kvadrat, koju jedna banka prodaje po početnoj ceni od 11.864 evra. Kuća se nalazi u ulici 3. oktobra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stan na Bagljašu sa ovakvim pogledom na grad (Foto)

     

    Kako se navodi u zaključku o prodaji, koji je doneo javni izvršitelj Dragan Nikolić iz Zrenjanina, procenjena vrednost ove kuće je dva miliona dinara, a početna cena iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti. Potencijalni kupci su dužni da pre početka javnog nadmetanja, na ime jemstva, uplate 15 odsto od procenjene vrednosti.

     

    Prvo elektronsko javno nadmetanje, preko portala eaukcija.sud.rs, zakazano je za 1. mart. Ponude se tog dana primaju od 9 do 13 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Još jedna banka je preko portala „Doboš“ oglasila prodaju dvosobnog i četvorosobnog stana u Zrenjaninu, po početnoj ceni od 13.764 evra. Dvosoban stan je površine 65 kvadrata, a četvorosoban površine 101 kvadratni metar. Oba se nalaze u Lozničkoj ulici.

     

    Pomenuta nepokretnost nalazi se u vlasništvu banke.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Срам вас било да ове лихварске ствари промовишете

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija