• Firma „Pile&Pile“ nije platila usluge gletovanja i krečenja, sad joj preti stečaj

    Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o pokretanju prethodnog stečajnog postupka u preduzeću „Pile&Pile“ iz Žitišta. Za privremenog stečajnog upravnika imenovan je Miloš Đekić iz Zrenjanina.   Ročište na kojem će se raspravljati o razlozima za uvođenje stečaja zakazano je u zrenjaninskom sudu za 8. novembar.   Istim sudskim rešenjem je određena mera zabrane […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Firma „Pile&Pile“ nije platila usluge gletovanja i krečenja, sad joj preti stečaj

    Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o pokretanju prethodnog stečajnog postupka u preduzeću „Pile&Pile“ iz Žitišta. Za privremenog stečajnog upravnika imenovan je Miloš Đekić iz Zrenjanina.

     

    Ročište na kojem će se raspravljati o razlozima za uvođenje stečaja zakazano je u zrenjaninskom sudu za 8. novembar.

     

    Istim sudskim rešenjem je određena mera zabrane raspolaganja imovinom preduzeća „Pile&Pile“ bez saglasnosti stečajnog upravnika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Posebna ponuda koja se ne propušta: OGREV predstavlja novu akciju!

     

    Predlog za otvaranje stečaja podnela je firma „Jug kompani“ iz Prokuplja, navodeći da je sa preduzećem iz Žitišta bila u poslovnom odnosu. Naime, „Jug kompani“ je pružila usluge gletovanja i krečenja, na osnovu čega je sredinom januara ove godine izdala račun na iznos od 109.386 dinara, koji joj preduzeće „Pile&Pile“ nije platilo.

     

    U obrazloženju predloga o pokretanju stečaja je navedeno i da je račun žitištanske firme u blokadi 229 dana i da je zbog toga trajnije nesposobna za plaćanje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nekadašnje odeljenje Plućne bolnice u Jaši Tomiću već osam godina prazno

     

    Prema podacima Agencije za privredne registre, firma „Pile&Pile“ je osnovana 4. avgusta prošle godine. Sedište joj je na adresi Topolovački put bb, na kojoj je registrovana i nekada čuvena kompanija „Agroživ“, koja je otišla u stečaj 9. septembra 2016. godine. Više o aktuelnim dešavanjima u „Agroživu“ možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija