• Evo šta će biti sa ličnim podacima građana kada dobiju 100 evra od države

    Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali ponovio je danas da 15. maja kreće prijava za 100 evra pomoći svim punoletnim građanima Srbije. Već u ponedeljak, 11. maja, kreće i kampanja kako bi bili bolje upoznati sa načinom prijave.   On je, odgovarajući na pitanje da li će podaci koji će se ostavljati prilikom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Evo šta će biti sa ličnim podacima građana kada dobiju 100 evra od države

    Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali ponovio je danas da 15. maja kreće prijava za 100 evra pomoći svim punoletnim građanima Srbije. Već u ponedeljak, 11. maja, kreće i kampanja kako bi bili bolje upoznati sa načinom prijave.

     

    On je, odgovarajući na pitanje da li će podaci koji će se ostavljati prilikom prijave biti zaštićeni, napomenuo da građani ne treba da budu zabrinuti zbog toga. Kako je objasnio, reč je o privremenom registru, koji će nakon uplate biti izbrisan.

     

    – Ranije je stalno bilo govora o tome da država samo uzima, a nikada ne daje. Sada se situacija promenila. Tih 100 evra pomoći svim punoletnim građanima je velika podrška države u uslovima krize – kazao je Mali.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninska firma raspisala dva oglasa za posao, konkurs traje do 1. juna

     

    On je naglasio da taj iznos nije mali i da takav sistem pomoći imaju i SAD, Japan, kao i druge razvijene zemlje.

     

    – Želimo da pomognemo svakom građaninu. Reč je o potpuno ekonomskoj meri, jer će građani taj novac potrošiti. Na taj način podstičemo rast ekonomije – objasnio je ministar finansija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija