Ekonomija Vesti Zrenjanin

Dve zrenjaninske firme i dve škole objavile konkurse za zapošljavanje

oglasi za posao

Dve zrenjaninske firme, kao i dve škole, raspisale su nove oglase za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

„Koral“ STKR Zrenjanin zapošljava trgovca-metražera, na neodređeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednje škole 3. stepena, smer tekstilstvo, kožarstvo, trgovina, ugostiteljstvo ili turizam. Radno iskustvo nije bitno. Zainteresovani kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 060/560 11 00, ili dostaviti CV lično kod poslodavca.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Šinvoz” nudi osnovnu zaradu plus bonus od 70.000 dinara mesečno

 

„Celux“ iz Zrenjanina traži radnika u proizvodnji, za rad na određeno vreme. Kandidati moraju imati diplomu osnovne škole, a radno iskustvo nije bitno. Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon 063/504 342, ili na email celux.zr@gmail.com

 

Osnovna škola “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika srpskog jezika, sa 66,66 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja zainteresovani mogu dobiti od sekretara škole, lično ili na telefon 023/548-820, lokal 18.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kafe restoran “Kovač” raspisao novi oglas za posao

 

Medicinska škola Zrenjanin zapošljava nastavnika predmetne nastave – nastavnika latinskog jezika, na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana, sa 55,55 odsto radnog vremena. Sve informacije o konkursu zainteresovani mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na brojeve 023/533-270 i 023/533-273.

 

Koje zrenjaninske firme nude posao možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM