• Dva preduzeća traže radnike različitih profila za rad u Zrenjaninu

    Dva preduzeća raspisala su nove oglase za poslove, koje informativni portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   „Samsic STM“ DOO Beograd/Zrenjanin traži četiri bravara sa trećim stepenom stručne spreme, četiri molera – farbara sa trećim stepenom stručne spreme i četiri bravara sa trećim stepenom stručne spreme i radnim iskustvom više od tri meseca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva preduzeća traže radnike različitih profila za rad u Zrenjaninu

    Dva preduzeća raspisala su nove oglase za poslove, koje informativni portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    „Samsic STM“ DOO Beograd/Zrenjanin traži četiri bravara sa trećim stepenom stručne spreme, četiri molera – farbara sa trećim stepenom stručne spreme i četiri bravara sa trećim stepenom stručne spreme i radnim iskustvom više od tri meseca. Rad je na određeno vreme i terenski, a radno mesto je u Zrenjaninu. Prijavljanje kandidata je na kontakt telefone 064 828 52 98 i 060/3335953, ili e-mail nenad.spasojevic@samsic-see.com

     

    Firmi je potreban i građevinski tehničar – vođa gradilišta, na neodređeno vreme. Uz vozačku dozvolu „B“ kategorije potrebno je i radno iskustvo od godinu dana i IV stepen kvalifikacije, smer arhitektura, građevina i geodezija. Rad je terenski, van prostorija poslodavca, uz obezbeđen prevoz. Prijave za posao šalju se na e-mail nemanja.cirkovic@samsic-see.com ili pozivanjem telefonskog broja 064 828 58 27.

     

    Pročitajte još: „Rusanda“ traži domara, vozača i referenta, posao je „za stalno“

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava šefa maloprodaje, sa četvorogodišnjom srednjom školom, dok radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Firmi je potreban je i referent nabavke sa srednjoškolskom diplomom i sa poznavanjem računarskih veština. Oba posla su na određeno vreme. Zainteresovani mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail direkcija@agrodukat.rs  ili se javiti na kontakt telefon 023 548 759.

     

    Aktuelne oglase za posao koje objavljuju domaća i strana preduzeća možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija