• Državna ustanova i privatni poslodavac traže radnike

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, višeg laboratorijskog tehničara.   Kandidati za radno mesto moraju posedovati VI stepen stručne  spreme, završenu višu medicinsku školu – smer viši laboratorijski tehničar, odnosno visoku zdravstvenu školu strukovnih studija – smer strukovno medicinski laboratorijski tehnolog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Državna ustanova i privatni poslodavac traže radnike

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, višeg laboratorijskog tehničara.

     

    Kandidati za radno mesto moraju posedovati VI stepen stručne  spreme, završenu višu medicinsku školu – smer viši laboratorijski tehničar, odnosno visoku zdravstvenu školu strukovnih studija – smer strukovno medicinski laboratorijski tehnolog i položen stručni ispit.

     

    Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu). Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

     

    Pročitajte još: Kompanije „Gomex“ i NIS raspisale nove oglase za poslove u Zrenjaninu

     

    Šljunkara „BMB“ zapošljava aministrativnog službenika, na određeno vreme. Od kandidata se traži 4. stepen obrazovanja – srednja škola, smera ekonomija, finansije ili osiguranje. Od kandidata se traži i poznavanje rada na računaru. Radno iskustvo nije bino. Mesto rada je Klek, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon je 023 523 423, a e-mail vanjacatic.mont@gmail.com

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]